banner56

Bağcılar’da 1 Milyon 93 Bin Mevsimlik Çiçek Dikildi

Bağcılar her mevsim çiçek kokuyor. İlçede insan yoğunluğunun olduğu ve araç trafiğinin yaşandığı tüm kavşak, refüj ve yol kenarlarına 1 milyon 93 bin mevsimlik çiçek dikildi.

Bağcılar’da 1 Milyon 93 Bin Mevsimlik Çiçek Dikildi
 Nostalji Bahçeleri ile yeni park ve yaşam alanlarının inşa edilerek hizmete sunulduğu Bağcılar’da,  kış aylarında da mevsimlik çiçeklerin dikimi gerçekleştirildi.

İlçe sakinleri ile araç trafiğinin yoğun olduğu yol, kavşak, refüj, park ve bahçelere mevsimlik çiçeklerin dikimi gerçekleştirildi. Çuha, menekşe, süs lahanası, bellis, calendula, kaz ayağı, siklamen, lale, sümbül, muskari türlerinden oluşan çiçekler yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında ilçeye ayrı bir güzellik katacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla toplam 1 milyon 93 bin mevsimlik çiçek dikimi yapıldı.

“İLÇEMİZ HER MEVSİM ÇİÇEK KOKUYOR”

Bağcılar’daki park, bahçe ve refüjler ile yol kenarlarını her mevsim güzel bir görünüme kavuşturduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bağcılar’da hemşehrilerimin rahatı, huzuru ve mutluluğu için hizmetler sunuyoruz. Yeni yaşam alanları inşa ediyoruz. Bu amaçla çevre düzenlemesi yapıyoruz. Sahip olduğumuz güzellikleri hemşehrilerimizle birlikte koruyoruz. Kuruyan ağaçların yerine yenilerini dikiyoruz ve budamasını yapıyoruz. Yine her mevsim göze hoş gelen değişik türde çiçeklerin dikimini gerçekleştiriyoruz. Şiirlere ve hikayelere konu olan çiçekleri her mevsim yaşatıyoruz. Hemşehrilerim çiçeklerimize, yeşile ve ağaçlarımıza sahip çıkıyor ve koruyor. İlçemiz her mevsim çiçek kokuyor. Temiz ve yeşil bir çevre kurma bilinciyle hizmetlerimize devam ediyoruz.” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 15:50

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11