banner56

Bağcılar Temsilcimiz Birol Can Dede oldu

ÇETİNER MEDIA GROUP'un İstanbul'un tüm ilçelerine ilçe temsilcisi atama çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Zeytinburnu,Başakşehir,Sarıyer,Küçükçekmece,Avcılar'dan sonra şimdide Bağcılar ilçe temsilcimizi atadık. Bundan Sonra www.bagcilartimes.com haber portalı, İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv nin Bağcılar temsilcisi Birol Can dede oldu.

Bağcılar Temsilcimiz Birol Can Dede oldu
İstanbul'un nüfusu en büyük  ilçesinde de bir numara olacağız

ÇETİNER MEDIA GROUP
başkanı gazeteci yazar Hüseyin Çetiner yaptığı açıklamada şunları söyledi "Aile olarak üç kuşaktır yayıncılık yapıyoruz.Gazete yayıncılığına ise 6 Şubat 2008 yılında İstanbul Times Gazetesinin ilk sayısını çıkararak başladık. Daha sonra ise Zeytinburnu Times Gazetesi,Başakşehir Times Gazetesi ve www.bagcilartimes.com haber portalı ile yayıncılık ağımızımı genişletik. 10 Mart 2013 tarihinde ise DIGITAL alanda yayıncılık yapan WEB Tv miz olan İstanbultimes.tv yi kurduk.

Amacımız İstanbul'un 39 ilçesinde grubmuzun gazetesi olan İstanbul Times'ı ve WEB Tv miz olan İstanbul Times Tv yi temsil edebilecek genç,dinamik ve gelecek vaad eden çalışma arkadaşlarımız ile İstanbul'un tüm ilçelerinde her an aktif olan bir yayıncılık yapabilmek adına ilçe temsiclileri atıyoruz.  İstanbul'un nüfus olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar'a da gelecek vaad eden genç ve dinamik arkadaımız Birol Can Dede'yi ilçe temsilcisi olarak atadık. Temsicimizin kısa sürede Bağcılar'ın tüm mahallerinde aktif bir çalışma yapacağını düşünüyoruz.Kendisine başarılar dilerim"
dedi.

Birol Can Dede ise şunları söyledi;

"Bana güvenip İstanbul'un en büyül ilçesi olan Bağcılar'a beni temsilci olarak atayan Grubumuzun yetkililerine teşekkür ederim. Bana karşı duyulan güvene layık olabilmek için elimden gelen her şeyi yapmanın gayretinde olacağım. Allah beni mahçup etmesin"dedi.  

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11