banner56

Bağcılar şehidine ağladı

Darbe teşebbüsü sırasında Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı’na düzenlenen saldırıda şehit düşen 3. Sınıf Emniyet Müdürü Fikret Metin Öztürk (51), gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit Öztürk’ün eşi ve kızı gözyaşına boğulurken, babasının öldüğünden habersiz 4 yaşındaki Ahmet Oğuz da yürek burktu.

Bağcılar şehidine ağladı
Darbecilerin en ağır saldırısını gerçekleştirdiği Ankara Gölbaşı'nda yer alan Özel Harekat Daire Başkanlığı’ndaki saldırıda şehit olan 3.Sınıf Emniyet Müdürü Fikret Metin Öztürk (51) Bağcılar’da tekbir sesleri ve gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.
Fetö Terör Örgütü’nün Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki uzantıları tarafından düzenlenen darbe teşebbüsü sırasındaki saldırısında şehit düşen Fikret Metin Öztürk’ün Türk bayrağına sarılı naaşı ilk olarak Bağcılar Osman Gazi Camii’ne getirildi. Ardından cenaze namazı da İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran tarafından kıldırıldı.

Cenaze törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Aytekin Uyar, Levent Hasan Özen, Haydar Özdemir, Seçkin Çengeloğlu, İl Jandarma Komutanlığı adına Albay M. Nuri Öz, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürü Erden Bursalı ile birçok ilçe emniyet müdürü ve polis memurlarının yanı sıra binlerce ilçe sakini katıldı.

“EŞİNİN TABUTUNA SARILIP GÖZYAŞI DÖKTÜ”

Cenaze töreninde şehit Öztürk’ün Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan eşi Hatice Öztürk ile kızı Elif Ülkü Öztürk (18) gözyaşına boğuldu. Her şeyden habersiz olup biteni izleyen Öztürk’ün 4 yaşındaki oğlu Ahmet Oğuz yürek burktu. Törende ayrıca şehit Öztürk’ün mesai arkadaşları, Özel Harekat polisleri ile yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
Şehit Öztürk’ün naaşı daha sonra eller üzerinde konulduğu cenaze arabasıyla Edirnekapı Şehitliği’ne götürüldü. Şehit Öztürk’ün cenazesi burada dualar eşliğinde toprağa verildi.
 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 10:52

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11