banner56

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 20 Ekip Otosu

İstanbul İl Emniyet Müdürü Vali Selami Altınok, insanların polisi gördüğünde yüzünün gülmesini ve kendilerini güvende hissetmesini istediklerini söyledi.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 20 Ekip Otosu
Bağcılar Belediyesi tarafından temin edilen 20 otomobil, İstanbul İl Emniyet Müdürü- Vali Selami Altınok’un da katıldığı törenle İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetine verildi.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Bağcılar Meydanın’da düzenlenen teslim törenine katılan İstanbul Emniyet Müdürü - Vali Selami Altınok, İstanbul’un tüm bölgelerinde olduğu gibi Bağcılar’da da insanların huzur ve güvenini sağlamak amacıyla görev yaptıklarını belirtti. Altınok sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu amaçla devletimizin tüm imkanlarını en iyi şekilde ve verimli olarak kullanmaya çalışıyoruz. Devletimizin katkısının yanı sıra kaymakamlıklarımız, belediyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın da katkı sağladığını görüyoruz. Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı’nın her zaman maddi ve manevi desteğini samimiyetini, kardeşliğini hissettik. Kendisine teşekkür ediyorum.”

“HATA YA DA YANLIŞI ÖRT BAS ETMİYORUZ””

Emniyet teşkilatının insanların evlerinde rahat uyuması, işyerlerinde güvende bulunması amacıyla kamu imkanlarını kullanarak hizmet verdiğini kaydeden Altınok, “Suç işleyenlere karşı kamu gücünü kullanarak görev yapıyoruz. Toplumun huzurunu sağlamaya çalışıyoruz. Yapabildiğimiz ölçüde buna gayret ediyoruz. İnsanlarımızın bizimle karşılaştıklarında kendilerini mutlu ve güvende hissetmelerini istiyoruz.”dedi. Zaman zaman eleştirilere muhatap olduklarını da kaydeden Altınok, yanlış yaptıklarını hissettiklerinde gereğini yapmaya gayret ettiklerini belirterek, hata ya da yanlış olduğunda ört bas etmediklerini sözlerine ekledi.

“EMNİYET TEŞKİLATIMIZ HİZMET AŞKIYLA GÖREV YAPIYOR”

Bağcılar’ın 754 bin 252 nüfusuyla İstanbul’un en büyük ilçesi olduğunu hatırlatan Başkan Çağırıcı, “Bağcılar ilçe statüsü kazandığı 1992 yılından bu yana büyük bir değişim geçirdi. Bugün ilçemiz metro ve tramvay hattıyla anlıyor. İlçemizde yaşayanların huzur ve mutluluğunu sağlamak için de hizmet etmeye çalışıyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlarımız arasında hiçbir ayırım yapmadan görev yapıyoruz. İlçemizde yaşayan herkese hizmet götürüyoruz. Hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu için çalışıyoruz.” diye konuştu. İlçede suç oranının düşmesi ve caydırıcılık gücünün artması amacıyla hizmet aşkıyla görev yapan Emniyet Teşkilatı’na teşekkür ettiğini de ifade eden Çağırıcı, “Emniyet teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum ve şehitlerimize de Allah’tan (c.c) rahmet diliyorum.” diye konuştu. Konuşmaların ardından İstanbul Emniyet Müdürü – Vali Altınok, İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, Başkan Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula birlikte kurdeleyi keserek otomobilleri hizmete sundular.
Törende ayrıca Halk Oyunları ekibinin gösterisi de ilgiyle izlendi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 12:17

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11