banner56

Bağcılar Belediyesi Meclisi Yeni Dönemin İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 57.89 oy oranı ile üçüncü kez Bağcılar Belediye Başkanı seçilen Lokman Çağırıcı başkanlığında ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis katipleri, meclis başkan vekilleri ile encümen ve komisyon üyelerinin seçildiği toplantıda yeni meclis üyelerini kutlayan Çağırıcı, “Partilerimiz farklı olabilir benim için önemli olan siyasi parti amblemleri değil, önemli olan insan olmaları. Düşünce ve fikirlerinde vatana, millete, ezana ve bayrağa zarar vermediği sürece herkesin başımızın üstünde yeri vardır” dedi.

Bağcılar Belediyesi Meclisi Yeni Dönemin İlk Toplantısını Yaptı
 Bağcılar Belediyesi Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasındaki ilk toplantısını 229 bin 593 kişinin oyunu alarak güçlü bir şekilde yeniden seçilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından yoklama yapıldı. Başkan Lokman Çağırıcı toplantıyı açarken yeni seçilen 38 AK Parti, 6 İYİ Parti ve 1 HDP meclis üyesini kutladı.

Benim için önemli olan siyasi partileri amblemleri değil önemli olan insan olmak

AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, MHP İlçe Başkanı Onur Yeşil ve siyasi partilerin temsilcilerinin de izlediği toplantıda açılış konuşmasını yapan Başkan Çağırıcı, şunları söyledi: “42 yıldır yaşadığım 32 yıldır siyaset yaptığım ve belediyecilikte 20. yılımı doldurduğum ilçede bu makamı tekrar bana bahşettiği için Rabbime hamd ediyor ve şükrediyorum. İnşallah bu meclis Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilk kurduğu meclisin fikir ve düşüncelerini gerek Bağcılar’da gerekse ülkemizde ve yurtdışında hizmetlerle devam ettirecek. Buradaki meclis üyesi kardeşlerime hiçbir ön şartım ve ön fikrim yok. Partilerimiz farklı olabilir benim için önemli olan siyasi partileri amblemleri değil. Önemli olan insan olmaları. Ama düşünce ve fikirlerinde vatana, millete, ezana ve bayrağa zarar vermediği sürece herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Ama bu değerler inanıyorum ki herkesin de ortak değeridir. Rabbimden yeni dönemin millete, vatana, ezana ve bayrağa güzel hizmet yapacak bir dönem olmasını da temenni ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2019, 12:31

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11