banner56

Avrasya Gaziosmanpaşa Küçükköy Hasta Kabulüne Başladı

Sağlık sektörüne yeni bir soluk getiren Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy Yerleşkesi 18 Temmuz 2016’da hasta kabulüne başladı.

Avrasya Gaziosmanpaşa  Küçükköy Hasta Kabulüne Başladı
Şifa Ortağınız Sloganı ile Hasta kabulüne başladı
Genel Cerrahi  Uzmanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu ‘nun bilgi birikiminin kendisini  ortaya çıkardığı Urlu ailesinin ustalık eseri Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkesi darbecilerin 208 vatandaşımızı şehit ettiği günlerde hastalara şifa sunmak için kapılarını açması ayrı bir anlam yüklenmiş oldu.

İstanbul Tşmes Haber Merkezi 

Önce Hastalara şifa sunacak hekimlerle 10.kat konferansa salonunda tanışma ve istişare toplantısı yapıldı
Saat 0.8 sularında çalışacak personel imza atarak hastaneye giriş yaptı. İmzalar tamamlandıktan sonra yönetimden yapılan herkes görev yerine gitsin çağrıları ile mesai başlamış oldu.

Orp.Dr Hüseyin Urlu, eşi ve diğer yönetim kurulu üyeleri Katları gezerek son kontrolleri yaptı
Son dört yıldır Hastanenin sağlık hizmeti açılması adına yoğun çalışmalar yapan Opr.Dr.Hüseyin Urlu ve diğer yönetim kurulu üyeleri ve ailenin bireyleri  heyecanlı bir gün yaşadılar. Hasta kabulüne şahit olmak için  Opr.Dr.Hüseyin Urlu ile beraber bu heyecana ortak olmak adına sabahın erken saatlerinde kuruma gelen Genel Koordinatör İbrahim Urlu, Yönetim kurulu üyesi Ömer Urlu, Battal,Urlu , Eczacı Nermin Urlu, İnşaat Mühendisi Can Deniz Urlu , Yurt Dışı Koordinatörü Özgür Özmen, Av.İlkşan Urlu, Ayşe Ünal, Başhekim Prof.Dr.Metin Manisalı başta olmak üzere çok sayıda hekim, hemşire,hastane çalışanı hasta kabulünün ilk gününde  Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa  Küçükköy’ün hasta kabulüne başlamasına şahitlik etmenin mutluğunu yaşadılar.

Opr.Hüseyin Urlu ve Başhekim Prof.Dr.Metin Manisalı GÜNDEM’e konuştu,
Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in İstanbul Times Tv de hazırlayıp sunduğu GÜNDEM programına konuşan Urlu ve Manisalı önemli konulara temas etti.
Orp.Dr.Hüseyin Urlu özetle şunları söyledi “ Dört yıl önce Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanemizi inşaa etmek için çalışmalara başladık. Bugün ilk hasta kabulünü yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz sadece İstanbul’un 39 ilçesinde değil Türkiye’nin 81 vilayetinde ve bir çok dünya ülkesinde hasta kabul etmek adına bir sistem kurduk.  Sağlık Turizmi kapsamında ciddi oranda hasta almak için bütün alt yapı çalışmalarımız mevcut.  İstanbul’un 39 ilçesinde Hastanemize ulaşmak çok kolay. Lokasyon olarak  iki havalimanının tam ortasındayız. Medikal  ekipman olarak çok iyi  bir noktadayız. Hekimlerimizin tecrübeleri oldukça iyi. Özetle hastalarımıza şifa sunmak  için yeni yerimizde hasta kabulüne başladık.  İstanbul Times Yayın Grubu olarak yıllardır sesimizi ve çalışmalarımızı milyonlarca insana duyurmak adına yanımızda olduğunuz için size ve ekibinize de teşekkür ederiz” dedi.

Bahşehim Prof.Dr.Metin Manisalı ‘da şunları söyledi ”Yıllardır Sağlık sektörünün içindeyim. Avrasya’dan önce Ege Üniversitesinde görevliydim. Görevim gereği sık sık yurt dışına gider gelirdim. Güzel hastaneler görünce acaba bir gün bizim ülkemizde de bu tür hastaneler olur mu diye hayal ederdim.  Opr.Dr.Sayın Hüseyin Urlu ile tanışıp Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa  Küçükköy yerleşkesini gezdikten sonra işte hayalimdeki hastane dedim ve Sayın Urlu’nun birlikte çalışalım teklifine hemen olumlu cevap verdim” dedi.
İstanbul Times Yayın Grubu olarak bu güzel tesisin ülkemize ve dünya sağlık sektörüne hayırlı olmasını dileriz.
Çalışmanın görselini izlemek için www.istanbultimes.tvwww.asrasyasaglik.tv yi izleyebilirsiniz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 10:47

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11