banner56

Aday Öğretmenlere İlk Öğretmenler Günü Yemeği

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, “Bizler hem bugünün hem geleceğin beceriyle donanmış ve bu becerileri insanların faydasına kullanabilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ama mutlaka ahlaklı çocuklar yetiştirme hedefiyle çalışma durumundayız.” dedi. Öğretmenlerin toplumun önderi olduğunu dile getiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bağcılarımızın daha güzel seviyeye ulaşmasında çok değerli emeklerinizin olacağına inanıyorum” dedi.

Aday Öğretmenlere İlk Öğretmenler Günü Yemeği
 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bağcılar Belediyesi tarafından yemekli bir program düzenlendi. Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda aday öğretmenler onuruna verilen yemekte ilçe yöneticileri de iştirak etti. İlk Öğretmenler Günü’nü kutlayan aday öğretmenlerin çok heyecanlı olduğu görüldü.

 

Programın özel konuğu olan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, “Bizler öğretmenler olarak Milli Eğitim Bakanlığı’nın hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirme stratejisiyle çalışıyoruz. Bizler tutum ve davranışlarımızla, bakışlarımızdaki ifadeyle onlara kendilerinin ne kadar değerli olduklarını hissettirmezsek onları hakkıyla yetiştirmemiz mümkün olmayacak. Bizler hem bugünün hem geleceğin beceriyle donanmış ve bu becerileri insanların faydasına kullanabilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ama mutlaka ahlaklı çocuklar yetiştirme hedefiyle çalışma durumundayız. Bizim mesleğimiz sadece gelir elde etme sadece hayatımızı idame ettirebileceğimiz bir işin çok ötesindedir” dedi.

 


Gençlerin sizin hareketlerinizi örnek alacağını unutmayın

 

İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan ise “Mesleğin başında İstanbul’da çalışıyor olmak büyük avantaj. Kaymakam olarak sizden isteğim hangi okulda olursanız olun gençlerimizi, çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayın. Sizden en büyük isteğimiz o” diye konuştu.

Ev sahibi Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da şunları söyledi: “Benim gözümde öğretmen toplumun önderidir. Gençlerin sizin hareketlerinizi örnek alacağını unutmayın. Bunun yanında Bağcılarımızın daha güzel seviyeye ulaşmasında çok değerli emeklerinizin olacağına inanıyorum. Bağcılar Belediyesi olarak eğitimi birinci önceliklerimiz arasına yer aldık. Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz da Bağcılar’daki aday öğretmenlerle birlikte kadrolu öğretmen sayısının 5 bin 500 olduğunu belirtti.

Programın sonunda Öğretmenler Günü’nü kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı tarafından aday öğretmenlere çiçek takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, 11:42

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11