banner56

23 Nisan’da 23 Öğrenci Helikopterle İstanbul Turu Yaptı

Bağcılarlı çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı unutamayacakları bir etkinlikle kutladı.

23 Nisan’da 23 Öğrenci Helikopterle İstanbul Turu Yaptı
 Bağcılar ilçesini anlatan “Başkan’la Süper Gezi-Keşfe Yolculuk” adlı resimli çizgi kitabı okuyan 23 öğrenci, 23 Nisan’da helikopterle İstanbul turu yaptı. Gezi programına katılan öğrenciler, “Okuduğumuz kitapta ilçemizle ilgili bilgi sahibi olduk. İstanbul’u gökyüzünden görmenin mutluluğunu yaşadık.” diyerek duygularını dile getirdiler.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Bağcılar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocuklara unutamayacakları bir etkinlik düzenledi. Bağcılar ilçesini anlatan resimli çizgi kitabı okuyan 23 öğrenci, 23 Nisan’da Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile helikopterle İstanbul turu yaptı.

Bağcılar’daki 100 bin öğrenciye bir ay önce ilçeyi tanıtan “Başkan’la Süper Gezi- Keşfe Yolculuk” adlı kitap dağıtıldı. Bağcılar Belediyesi’nin hazırladı gezi kitabını okuyan öğrenciler arasında noter huzurunda çekiliş yapıldı. Çekiliş sonrasında kitabı okuyan öğrenciler arasından 23 şanslı isim belirlendi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile birlikte Mahmutbey Stadı’nda helikoptere binen çocuklar, İstanbul’u gökyüzünden izleme imkanı buldular. Başkan Çağırıcı, gezi sırasında öğrencilere rehberlik yaparak gezilen yerlerle ilgili bilgi verdi.

“DÜNYADA ÇOCUKLARA HEDİYE EDİLEN TEK BAYRAMI EN İYİ ŞEKİLDE KUTLUYORUZ”

“Dünyadaki tek çocuk bayramının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğunu” ifade eden Başkan Çağırıcı, tüm çocukların bayramını kutladı. Geleceğin teminatı olan çocukları en iyi şekilde hazırlamak için eğitime dönük önemli projeleri hizmete sunduklarını vurgulayan Çağırıcı, şöyle konuştu:

“Her yıl başarılı öğrencilerimizi farklı projelerle ödüllendiriyoruz. Bu projede de Çocuklarımızın ilçemizi daha iyi tanıması ve bilgi sahibi olması amacıyla ‘Başkan’la Süper Gezi Keşfe Yolculuk’ adlı resimli çizgi kitabı hazırladık. Bu kitabı okuyan öğrencilerimiz arasında yapılan çekilişle şanslı 23 çocuğumuza helikopterle İstanbul semalarında gezme imkanı sunduk.” dedi.

“İSTANBUL’U GÖKYÜZÜNDEN GÖRMENİN HEYECANINI YAŞADIK”

Başkan Çağırıcı ile helikopter turu yapan öğrenciler hayatlarında ilk defa helikoptere binmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, ‘’İlçemizi gökyüzünden daha iyi görme imkanı bulduk. Yine İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini de görme fırsatımız oldu. Çok heyecanlandık biraz endişelendik ancak alışınca keyif aldık.” diye konuştular.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 16:07

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11