banner56

İKTİSAD Derneğinden yararlı çalışma

İKTİSAD Sanayici ve İş Adamları Derneği ,Bağcılar Retaj Royal Otel’ de onlarca üretici ve müteahhidi “Müteahhit ve Tedarikçiler iş Geliştirme platformu Fuarı” adı altında bir araya getirdi.

İKTİSAD Derneğinden yararlı çalışma

Başakşehir Metronom  AVM’  de faaliyet gösteren İKTİSAD derneği’nin  yaptığı organize’nin açılış kurdelasını Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, MARİFED konfederasyonu yönetim kurulu üyesi Nihat Kurt,İKTİSAD başkanı Mehmet Tahir Sekizkardeş,İnşaat yapı Komitesi başkanı Adem Şimşek,Genel Sekreter Mustafa Seçkin’in kestiği kudela ile açılışı yapılan fuar’a ilgi büyüktü

Bağcılar Times Haber Merkezi / Özel Haber 

CHP Bağcılar ilçe başkanı İsmail Kelbat ve Başakşehir Belediye başkan yardımcısı Muhterem Şahin’de Fuar’da İktisad’ı yalnız bırakmamıştı.

İKTİSAD Derneği İnşaat Komitesi başkanı Adem Şimşek’de bir konuşma yaptı

Başakşehir Kaymakamız Cevdet Can,Marifed konfederasyonunumuzun komitelerden sorumlu yonetim  kurulu uyesi ve Yapı Komitesi Başkanı,Marifed’in bagli dernek ve komite başkanları,İktisad derneğimizin değerli  yönetim kurulu baskan,İktisad dernegimizin Yonetim kurulu üyeleri,Bagcilar muteahhitler Dernegi baskanı ve yonetimi,Esenler müteahhitler dernegi baskan ve yönetimi,Degerli uyelerimiz,  Kiymetli misafirlerimiz, degerli Basın Mensubu arkadaşlarımız,hepiniz.3.sünü düzenlemiş olduğumuz, Geleneksel Müteahhit ve Tedarikçiler,İş Geliştirme Fuarına‘ hoşgeldiniz.

Sözlerime başlarken,büyük özveri ve emeklerini gördüğümüz,İKTİSAD Dernegimizin degerli genel sekreteri,
degerli  Yapi Komitesi serekreterim,Yapi komitesinde  Görev alan cok degerli kardeslerime
huzurlarinizda teşekkür ediyorum.

Birlik ve beraberlik içerisinde yapacagimiz,Güç birliği ile birçok şeyi başaracagimiza, inanıyorum.

Degerli Arkadaslar;  Bildiginiz gibi yapi fuarlarinin üst üst gelmesine ragmen bu salonu doldurmaniz, birlikteligin  gostergesi degil midir.

İktisad dernegi olarak amacımız ; bir Aile olarak tanımladığımız üyelerimizin birbirleri ile daha aktif halde, iletişimini sağlamak ve faaliyetlerimizde de   yer almalarını sağlamaktır.

Derneğimiz  catısı  altindaki    üyelerimizin Türkiye’ deki  ticaret hacmini genişletmesinin yanı sıra bu dayanışma içerisinde yer alan Şirketlerimizin de dünya ticaretine  açılımını  sağlayarak Dış ticaret hacmini ve ihracatını arttırmak düşüncesindeyiz.

İktisad derneği  Yapı komitesinde,bir inşaatın Projesini, Hafriyatını ve tüm insaat   Malzemelerini,tedarik edebileceğimiz üye arkadaşlarımız mevcuttur.

Tüm bu altyapımız hazırken;bizlere düşen görev    Yeniliğe, Gelişime, Eğitime ve paylaşıma açık olmaktır.  Sık  sık  bir araya gelerek üyelerimizin öncelikle birbirleriyle, sonra da birlikte ticaret hacmini arttırmalıyız.

Degerli  Arkadaslar; Su  anda    İstanbul  ilimizde Hükümetimizin de önemle üzerinde durduğu KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ Derneğimiz  açısından çok önemli bir fırsattır.

Bu konuda yetkililer şunu duşünerek, kısa zamanda çözüme,kavuşturan  Sermayeleri güçlü, İleriyi görebilen,büyük firmaları tercih edeceklerini belirtiyorlar.

Artik vatandaslarimiz  bilinçli hereket ederek,Kentsel donusum icin Gerekirse yıllardır oturduğu mahalleyi,Hatta bulundugu ilçeyi, sadece bu projeler için terk edip uzaklaşıyorlar.

kentsel dönüşümde malumunuz, Artik vatandaşlarımiz,daire alacağı zaman baktıkları özellikler, öncelikle Otopark, spor alanı, guvenligi ve ferahlıgı ile ulasımı kolay olan temiz gorunumlu siteler istemektedirler.


Bizlerinde artık bu noktada bir an önce bir araya gelerek bu süreçte yerimizi almamız gerekmiyor mu degerli arkadaslar.

Toplumsal dayanışma  kaliteli yaşamı, birlikte hareket etmeyi,Ve  ortak değerlerde buluşmayı getirecektir .Birlik ve Beraberlik içerisinde oluşturacağımız güç birliği ile başaramayacağımız hedef yoktur.

Derneğimize kazandıracağımız yeni üyelerimiz ile inşallah gücümüze güç katacağız.
Üyelerimizden isteğim bir an önce bir araya gelerek,Maddi ve Manevi sermayelerini,Şeffaf bir Şirket çatısı altında bir araya getirmeleridir.

Artık zaman  birilerini izlemek yerine,bir an önce harekete geçip, yatırımlarımızı arttırıp,hedeflediğimiz projeleri uygulamalıyız.

Bireylerin beraber hareket etmeleri elbette ülkemiz içinde çok faydalı olacaktır. Değerli arkadaşlar hedefimiz ;şu anda büyük Saygı ve Sevgi duyulan İktisad Derneğimizin bunu bir adım ileriye taşıyarak İş dünyasında da , Adından sıkça söz ettirmesidir.

Sözlerimi tamamlarken geçmiş dönemlerde dernegimizin yonetiminde  ve Yapı komitesinde, Başkanlık yapmış arkadaşlarımıza, huzurlarınızda teşekkür ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle ; Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar emeği geçen herkese, 
ve bu organizasyonu düzenleyen, Yapı komitesi yurutme kurulumuza,  siz değerli üyelerimize, Kıymetli misafirlerimize ve basın mensubu arkadaşlarımıza Teşekkür ediyor Saygı ve Sevgilerimi sunuyorum.

Kaymakam Can’ın fıkrası herkesi güldürdü

Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can İKTİSAD derneğinin yaptığı çalışmaları önemsediğini ifade ederek  ülke ekonomisi  ile alakalı yararlı bir konuşma yaptı. Cankonuşmasında ,hükümetimiz  2023’de ihracat rakamını 500 milyar dolar olarak belirlemiş durumda . Bu da demek oluyor ki herkes o zamana kadar yaptığı çalışmayı en az beş misli arttırmak zorunda dedi.

Şiirtli Baba’nın fıkrası

Bir gün Siirtli bir baba rahmetli  olmuş cennete gitmiş melekler kendisini bizden ne dilerse rabbimize yalvaracağız o dileğin olacak demişler. Adam da İstanbul’da yağmur yapsın demiş. Bu dua kabul olmuş İstanbul’da seller olana kadar yağmur yağmış. Melekler bir daha adama başka isteğin var mı demişler. Adam yine İstanbul’da yağmur yağsın demiş. Melekler bu isteğe anlam verememişler ve demişler ki  İstanbul’da her  tarafı sel götürdü.Neden böyle bir talepte bulunuyorsun adam da benim çocuklar Tahtatakele’de şemsiye işi yapıyorlar yağmur yağarsa onlarda şemsiye satacaklar demiş .

Fuara katılan firmalar

Fuarın ana sponsoru ODAŞ yapı A.Ş., Yalıtan LTD.Şti.Merdoğlu Mimarlık,afk,İYBER LTD.ŞTİ.FERİNO,HUZURPENiHEDEF ISI,MARMARA RULMAN LTD.ŞTİ.DOĞAN CAM,EKO İZOLASYON YALITIM VE İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.ASKON LTD.ŞTİ.DEVNAK GÜÇ SİSTEMLERİ,BAHADIR OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ,İŞLM PATENT,ÖZER CAM PLASTİK,TOWER RENT,UZUNER ALUMİNYUM, DİYALOĞ A.Ş. MCM LED,ERVA LTD.ŞTİ.BAYKAN KOMBİ,YMN GRUP,PRO TEM,ERDİL ÇELİK KAPI ÇELİK KASA,

HABERİN VİDEO GÖRÜNTÜSÜ AZ SONRA...

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
mülayim
mülayim - 11 yıl Önce

Emeği geçen herkesi tebrik ederim.Gayet Güzel bir çalışmaydı...

SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11