banner56

Sarıyer Akademi'den Yüzde 90 Başarı

Sınavlara Sarıyer Akademi’de hazırlanan öğrenciler geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük bir başarıya imza attı. TYT ve AYT sınavlarına katılan 200 öğrenciden 180’i Türkiye’nin önde gelen üniversitelerine yerleşti.

Sarıyer Akademi'den Yüzde 90 Başarı

Sarıyer Akademi, bu yıl da üniversite sınavlarında %90’lık bir başarıya imza atarak Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarına öğrencilerini yerleştirdi. Üniversite sınavına giren 200 öğrenciden 180’i Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarına yerleşti. Öğrencilerin; 55’i mühendislik, 10’u tıp, 7’si diş hekimliği, 13’ü ise hukuk fakültesini kazandı. Üniversite bazında öğrencilerin; 5’i Boğaziçi Üniversitesi, 2’si ODTÜ, 15’i İstanbul Üniversitesi, 17’si Marmara Üniversitesi, 14’ü İTÜ,9’u Yıldız Teknik Üniversitesi’ne yerleşti.

GURUR DUYUYORUZ

Sonuçların açıklanmasının ardından Sarıyer Akademi’yi ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Kendinize bir yol çizdiniz. Belirli bir düzen içerisinde bu sınavı kazandınız. Şansınızı kendiniz yarattınız, bizler de sizlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gördüğümüz tablo karşısında da gurur duyuyoruz” dedi. Sarıyer Akademi Kurum Müdürü Sami Görey ise “Akademi çok güzel bir yapı. Burada herkesin bir tuğlasının olması bizleri daha güçlü kılacaktır. Gerçekten özel işler yapıyoruz ve çok olumlu geri dönüşler alıyoruz” diye konuştu.

Sınavlara Sarıyer Akademi ayrıcalığıyla hazırlanarak istedikleri bölümleri kazanan öğrenciler ise duygularını şu şekilde ifade etti:

Mehmet Aytaç Arıkan – İTÜ Uçak Mühendisliği

Sarıyer Akademi’ye 12. sınıfta geldim ve bir yıl eğitim aldım. 9,10 ve 11. sınıftaki eksikliklerimi kapatmamda çok yardımcı oldu. Burada birçok farklı okuldan öğrencilerle bir arada olarak, öğretmenlerimin desteğiyle kendimi yukarı çektiğime inanıyorum. Akademi’nin kaynaklarını da çok başarılı buluyorum. Pandemi süresince de online dersler bizlere çok yardımcı oldu. Derslerin dışında hocalarımızın gönderdiği online denemeler bizleri sınavlara daha iyi hazırladı. Sarıyer Akademi sayesinde hedeflerime ulaştım.

Ada Aykan – ODTÜ Psikoloji

Sarıyer Akademi’ye son senemde başladım buna rağmen benim için çok faydalı oldu. Özellikle derslerin interaktif bir şekilde işlenmesinin bizlere büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Kaynakları da oldukça yeterliydi. Online derslerde ise adeta sınıftaymışız gibi işlendi. İyi ki gelmişim diyorum.

Pınar Berber – İstanbul Üniversitesi Eczacılık

Buraya dört senedir geliyorum. Bizlerden hiçbir ücret talep etmeden çok destek oldular. Buradan Sarıyer Akademi ailesine teşekkür ediyorum. Çok değerli hocalarla birlikte büyük işler başardık. Kaynak olarak da bizlere güzel imkânlar sağladılar. Pandemi sürecinde de hiçbir şekilde dersler aksatılmadı ve her zaman yanımızda oldular. Sadece sınava çalışma aşamasında değil tercih aşamasında da bizlere yol gösterdiler. Sarıyer Akademi iyi ki var.

Yiğit Coşkun – Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü

Ben 11. Sınıfta akademiye başladım. Şimdi dönüp baktığımda arada çok büyük fark görüyorum. Hocaların desteği olsun rehberlik desteği olsun beni çok geliştirdiğine inanıyorum. Pandemi süresince online dersler oldu ve bu beni oldukça geliştirdi. Her öğrencinin zorlandığı gibi zorlandık ama sorunsuz bir şekilde hallettik. Özellikle tercih döneminde kafam çok karışıktı. Akademi’nin rehberlik servisi sayesinde doğru tercihi yaptım.

Kübra Dörter – İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Sarıyer Akademi ile arkadaş çevrem sayesinde tanıştım. Daha önce dershaneye de gitmiştim ama onun beş katı kadar fayda gördüm. Pandemi süresince de online eğitim yaptık ve yüz yüze ders işlemekten bir farkı olmadı. Sarıyer Akademi büyük bir şans.

Can Çelik - Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi

Bundan önceki senelerde çok çalışma disiplini olan ve derslerine önem veren biri değildim. Ama Sarıyer Akademi’ye başladıktan sonra hocalarımın ilgileri beni dersin içine çekti. Buradaki çalışma düzeni ve disiplinine de alışınca kazandım. Sarıyer Akademi’ye gelmeseydim böyle çalışamazdım. Kaynaklarımız da belirlendiği için yanlış kaynaklara yönelmeden doğru tercihler yapmış olduk.

Özge Öz – ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği

Sarıyer Akademi ye toplam 2 yıl devam ettim ve bana çok katkısı oldu. Hocalar akademik olarak çok donanımlı insanlar. Sınava hazırlanırken akademinin kaynaklarını çokça kullandım. Özellikle pandemi sürecinin çok iyi yönetildiğini düşünüyorum. Oldukça verimli geçti. Tercihleri yaparken çok kafam karışmıştı. Tıp ve mühendislik arasında kalınca rehberlik servisinden destek aldım ve kararıma katkısı oldu. Üniversite hazırlık için çok iyi bir kurum. Yine olsa burayı tercih ederdim. Ben hiç böyle bir şey görmemiştim hayatımda.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2020, 10:37

Nurettin KOÇ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11