banner56

Bilgi Evleri’ne Bir Haftada 6 Bin 706 Öğrenci Kayıt Yaptırdı

Öğrencilerin okul dışında eğitici aktivitelerle yararlı zaman geçirdiği Bağcılar Belediyesi Bilgi Evleri’ne kayıtlar başladı.

Bilgi Evleri’ne Bir Haftada 6 Bin 706 Öğrenci Kayıt Yaptırdı
 “Yarınımızın sahibi çocukları eğitimli, ahlaklı ve inançlı olarak en iyi şekilde yetiştirmek görevimizdir” düşüncesiyle 2008 yılında kurulan Bağcılar Belediyesi Bilgi Evleri, 12. yılına merhaba dedi. Her geçen gün büyüyen ve hizmet noktası sayısını artıran Bilgi Evleri’nde 2019-2020 eğitim sezonu kayıtları başladı. Yoğun ilgi gören bu eğitim yuvalarına bir hafta içinde 6 bin 706 öğrenci kayıt yaptırdı.

İlçe genelindeki 17 Bilgi Evi’nde okul döneminde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine, haftanın 5 günü branş öğretmenleri tarafından Türkçe, matematik, sosyal bilgiler, fen ve İngilizce branşlarında dersler veriliyor. Bilgi Evleri’nde çocukların okul derslerinin yanında ilgi alanlarına göre etkinliklere katılacağı halk oyunları, modern dans, gitar, masa tenisi, satranç, bilgisayar, fotoğrafçılık, botanik, geri dönüşüm, müzik, başta olmak üzere 52 ayrı kulüp bulunuyor. Kulüplerde takım çalışmasını öğrenen ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunan öğrenciler, belediyenin veya başka kurumların programlarında yeteneklerini sergileme fırsatı buluyor. Programların dışında kursiyerlere sinema, müze ziyaretleri, deniz ve doğa kampları gibi sürprizler de yapılıyor.

Sevginin, saygının, dürüstlüğün, inancın, ahlakın ne olduğunu bu yaşta öğreniyorlar

Mutlu ve huzurlu geleceğin çocuklara yapılacak yatırıma bağlı olduğu söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Değerlerimizi emanet edeceğimiz en önemli varlığımız olan çocuklarımızın vatan ve millet sevgisiyle yetişmesini istiyoruz. Sevginin, saygının, dürüstlüğün, inancın, ahlakın ne olduğunu bu yaşta öğreniyorlar. Bugüne kadar bu kurumlardan 42 bini aşkın öğrenci yararlandı. Yeni dönemin de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2019, 09:37

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11