banner56

Devlet İdarecilerimizin Hata Üstüne Hata Yapma Lüksü Yok…

Ön yargılı yaklaşımlardan ve algılarla gerçeği değiştirmek isteyenlerin varlığından dolayı  yazı yazarken kendimizi özgür hissetmiyoruz.

Bunu söylerken laf olsun torba dolsun babında değil. Birçok kişinin bildiği gibi yıllardır tarafsız bir şekilde il, il,ilçe, ilçe, gezerek halkın gündem ile alakalı firik  ve düşüncelerini İstanbul Times Tv Özel YouTube kanalında yayınlıyoruz. 156.000 abonemiz ve 90.000.000 izlenmemiz mevcut.

Her zaman olduğu gibi bir süre önce Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Büyük Dairesi HDP eski eş genel başkanı Avukat Selahattin Demirtaş ile Derhal serbest bırakılması gerektiği kararı verdi.

Bizde bu durumu Şişli’de halka sorarak sizce Demirtaş AHİM’in verdiği karar gereği serbest bırakılsın mı bırakılmasın mı diye sorduk. Çok sayıda izleyicimiz bizim yaptığımız çalışmayı takdir ederken azda olsa bizi suçlayan yorumlar yapan kişilerde yok değildi.

Videomuzun altına öyle ağır yorumlar yazıldı ki gazeteci olmaktan dolayı UTANDIM.

Yapılan yorumlar ile alakalı  Birkaç örnek vereyim:

-PKK Times 

-HDP Time

-Teröristleri destekliyorsunuz


Sonsuz 34  - 3 gün önce

Avrupa mahkemesi Türkiye’nin bağımsızlığının ve bütünlüğünün üstünde değildir ! Bu cevapları almak için mi şişliyi seçtiniz

YORUM EKLE

banner17

banner15

banner11